elektrische fiets
voor de stad
Video presentatie

De ziel van Neofold elektrische fiets was niet alleen te maken van een fiets met de nieuwste design en de nieuwste technologie, de ziel van Neofold is om u te helpen, is om mensen op een ecologische manier te vervoeren, biedt u de beste en eenvoudigste optie verplaatsen rond de steden en geniet van uw weg naar huis.

De elektrische fiets voor de stad, met stedelijke stijl.

Het onmogelijke wordt eenvoudig met Neofold elektrische fiets.

De elektrische fiets van Neofold werd ontworpen door Europese ingenieurs die besloten om te maken een uniek ontwerp dat het concept van de elektrische fiets kon veranderen, was het vrijwel onmogelijk om te gaan met reguliere elektrische fietsen rond de stad altijd problemen die te zwaar, te groot en onmogelijk mee te nemen. De ontwerpers gezocht om iets te creëren voor de mensen, een nieuwe manier van vervoer die tot een unieke ervaring leiden zal. De eerste vraag was ¿how kan ik mijn elektrische fiets mee nemen overal?, niet een eenvoudige vraag voor de ontwerpers, het ontwerp begon in het creëren van een ontwerp dat vermindering van alle het volume van de fiets zonder het nemen van de mogelijkheden voor het gebruik van de beste kwaliteitscomponenten, het ontwerp nam ze 2 jaar werken, het vinden van de oplossingen en de beste mechanismen om NEOFOLD de beste elektrische fiets. Neofold werd ontworpen niet alleen door ingenieurs en ontwerpers, werd ontworpen door u, veel mensen op het proces meegewerkt aan het bereiken van de werkelijke NEOFOLD, feedback van honderden personen werden genomen in tellen om elk onderdeel van de fiets, we wilden iets voor u bouwen.

Neofold is verrassend, vanwege zijn ontwerp en zijn makkelijk gebruiken en verwerken. Meenemen van uw elektrische fiets, overal.

%s